Management

 
martin-wierbosch

RM-Support B.V. is op 10 Maart 2005 opgericht door Martin Wierbosch en Peter Paro. In Juli 2010 heeft Peter Paro besloten terug te treden om van zijn pensioen te gaan genieten. Martin Wierbosch is de enige overgebleven aandeelhouder. 

 

Martin staat bekend om zijn deskundigheid betreffende het vaststellen en analyseren van slijtage beelden en zijn “out of the box” denkwijze. Hij is gepassioneerd over zijn werk en is altijd op zoek naar betere oplossingen door verschillende technieken en mogelijkheden te combineren. Ondernemen is de passie van Martin, ook hier staat het combineren van mogelijkheden centraal. 

 

In onze column "expert advice" vind u voorbeelden van diverse technische aspecten. 

 

 

 

RM-Support identificeert constant technologische ontwikkelingen voor het creëren van nieuwe oplossingen en systemen, welke toepasbaar zijn in meerdere industrieën.

Enkele recente ontwikkelingen zijn speciale oliën voor NH3 applicaties, Coldores® asafdichtingen als cartridge in single en dubbele uitvoering, diamanten versies en standaard build-in typen naar gelang de toepassing. Lees meer over Coldores®.